What's new(s)

 

Om jullie een beter beeld te geven van wie ik ben, wat ik doe, hoe ik dit doe en waarom ik dit (zo) doe start ik vanaf vandaag met een nieuwe pagina. 

Om de zoveel tijd zet ik hierop een update met wat ik de afgelopen tijd heb gedaan.

 

Sinterklaas

Sinterklaas is ondertussen terug naar Spanje maar de mooie herinneringen blijven gelukkig.

Ondertussen gaan we richting kerst. Nu Sinterklaas langs is geweest kan de kerstboom gezet worden.

Lees meer »

Warme oproep

 

Nog even een warme oproep om de vogeltjes extra te ondersteunen in de herfst en winter door bijvoorbeeld mezenbollen in tuin te hangen. Als het kouder wordt dan hebben vogels soms moeite om zichzelf warm te houden. Wat extra energie is dan zeer welkom! Het is voor de vogeltjes heel goed en voor ons is het leuk om naar te kijken. 

 

 

 

 

De feestdagen komen er alweer aan. Wilt je iemand een leuk cadeau geven of heb je geen inspiratie kan je je familie of vrienden altijd een gift card cadeau doen voor een fotoshoot. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje en wij doen de rest.

Lees meer »

Nieuwtjes

Vandaag heb ik twee nieuwtjes te melden:

1. De mensen die mij kennen of al een tijdje volgen weten ondertussen dat ik mijn hart ben verloren in de zorg. Na een hiatus van 8 maanden waarbij ik terecht ben gekomen in een geweldig familiebedrijf in de bouwsector die mij ontzettend hebben gesteund, ga ik vanaf maandag terug de zorg in. In Maart van vorige jaar dacht ik niet dat ik ooit de zorg nog in kon omwille van mijn heup. Ondertussen heb ik een job gevonden waarbij ik terug met hart en ziel kan werken met personen met dementie. De zenuwen zijn licht aanwezig maar dit zijn de goede soort van zenuwen, de soort waarbij je niet 100% weet wat je te wachten staat maar waarbij je zeker bent dat het helemaal goed gaat komen. Wish me luck :D 

2. Zoals sommige al weten bied ik mijn diensten aan op vrijwillige basis aan mensen met een terminale ziekte of oncologische aandoening. Dit om de laatste momenten vast te leggen zodat de familie deze momenten voor altijd kunnen koesteren. Hierbij kondig ik aan dat ik vanaf  nu OFFICIEEL  samenwerk met Coda op vrijwillige basis als fotografe.

Toen ik nog in de zorg werkte merkte is vaak dat mensen bang waren om naar Coda te gaan omdat "mensen daar doodgaan". Kort door de bocht klopt inderdaad maar jammer genoeg beseffen mensen niet altijd dat Coda inzet op zoveel meer. Initiatieven zoals Coda zetten zich 100% in voor hun patiënten. Ik heb ontzettend veel respect voor het personeel en de vrijwilligers die daar werken. Zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de tijd die je nog hebt zo comfortabel en positief mogelijk is. Zij bieden ook zoveel meer aan dan enkel het hospice. Denk maar aan rouwbegeleiding, thuiszorg, dagcentrum etc. Zij hebben een doel en een motto (intens leven) waar ik helemaal mee achtersta. Ik voel mij vereerd dat ik hun hierin kan steunen en helpen door middel van mijn foto's. Voor meer informatie over Coda en hun diensten kan je altijd terecht op hun website: www.coda.care

Jaren geleden heb ik deze tekst gevonden en hier denk ik elke dag nog aan:"I want to be so kind it echoes backwards in time and undoes the things that hurt you. I want to be so kind it radiates from me. I want to be so kind that I make someone else find faith in humanity again. There's not much I can do, I'm small and weak and I know so many words. But I know I can ben kind, and sometimes I believe, that changes the word". Samen staan we sterk en elke persoon die we kunnen helpen is er één.

Lees meer »

Portretten

 

Deze foto is gemaakt met mijn lievelingscombo mijn Canon 5D Mark III  in combinatie met een 50mm lens.  Deze lens vertaalt heel goed de realiteit naar een mooi beeld zonder grote vervormingen zoals je met andere  lenzen soms kunt hebben. Voor portretten is dit zeker een winnende combinatie. Wat ik zo leuk vind aan deze foto is dat je kan zien dat hun glimlach echt is. Soms moet je hiervoor wat mopjes vertellen of wat zot doen maar dit is het voor mij zeker waard. Als er spontaan gelachen word zoals je in deze foto kan zien dan heb ik mijn doel zeker bereikt, geeft een veel natuurlijker gevoel.

Lees meer »